Szakemberképzés

Employee experience szakértő képzés

 

"Egyre inkább túlhaladottá válik, ahogyan ma a szervezeteinket irányítjuk.
A lelkünk mélyén mi magunk is érezzük, hogy ennél többre is képesek vagyunk,
és vágyunk arra, hogy lélekkel telibb, hitelesebb munkahelyeken, valódi célokért dolgozhassunk
és ugyanilyen közösségekhez tartozhassunk".

Előszó Frederic Laloux: "A Jövő szervezetei" című könyvéhez.

Az Employee experience szakértő tanfolyam olyan szakemberek képzését tűzte ki célul, akik képesek a munkavállalói élmény és a munkatársak elköteleződésének növelésére, valamint az adott vállalat versenyképességének javítására és fokozására. 

Képzésünk ezen szakmára, hivatásra készíti fel hallgatóinkat.
Az új, átdolgozott negyedik évfolyam márciusban indul!

Az utóbbi években a vállalatok és a szervezetek életében új kihívások jelentek meg, amelyek megoldása már sok esetben különálló szakértelmet, szaktudást igényelnek, és ennek eredményeként a közelmúltban új szakterületek, szakmák keletkeztek.

Nem túlzás azt állítani, hogy a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal azon szakemberek találkoznak, akiket az alábbi területek megértésével, fejlesztésével bíznak meg: 

●      munkaerő fluktuáció, elvándorlás mérséklése,
●      munkavállalóik közötti generációs különbségek áthidalása,
●      szakemberhiány,
●      employer branding kialakítása,
●      motiváció, kreativitás fejlesztése,
●      megfelelő munkaerő megszerzése,
●      cégen belüli karrier lehetőségek kialakítása,
●      stresszkezelés, kommunikáció fejlesztése,
●      corporate health és wellbeing kialakítása.

A munkavállalók tapasztalatainak megértése, feldolgozása, és az ezekből fakadó fejlesztési lépések megtétele kulcsfontosságú a versenyképesség fokozására törekvő vállalatok számára. A pozitív munkavállalói élmény biztosítása jelenleg a leghatékonyabb módja annak, hogy a vállalatok vonzóak és hitelesek maradjanak a munkaerőpiacon, ami alatt nemcsak az új szakemberek megszerzését értjük, hanem a már képzett alkalmazottak megtartását is.

A közelmúltban, már hazánkban is elkezdték kidolgozni a cégek azt az új koncepciót, akár vállalati pozíciót, amely összefogja ezen területek szakértelmét. Ez az ún. Employee Experience megközelítés és szemléletmód: a munkavállalói élmény középpontba helyezése, megtervezése és megvalósítása.
Azon szakembereket, akik ezen területen tevékenykednek, hívhatjuk Employee experience szakértőknek (Munkavállalói élmény szakértőnek), mely hivatás jelenleg az egyik legkeresettebb és legpiacképesebb a humán területre fókuszáló foglalkozások között. 

A hazánkban is működő multinacionális vállalatok szinte mindegyike rendelkezik már ezen területért felelős szakemberekkel, azonban a kis- és középvállalkozások körében is egyre igényeltebbé válik az ilyen jellegű szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező munkaerő!

Hiszünk abban, hogy kialakíthatunk munkahelyeket,
ahol örömben, önmagunkat vállalva dolgozhatunk,
valamint képességeinket megélve, közösséget alkotva és összefogva,
motiváltan tehetünk a sikerekért. 

Személyének és komplex tudástárának szükségességét az elmúlt években számos részletesen kidolgozott tanulmány, kutatás és mindennapi tapasztalat is alátámasztja.

 • A Future Workplace and Beyond.com tanulmánya szerint a HR-vezetők 83%-a kiemelten fontosnak tartja a munkavállalói élmény jelentőségét a vállalat sikeressége szempontjából.

 • Egy amerikai kutatás szerint azok a dolgozók, akik befolyással vannak arra, hogy hol és hogyan dolgozzanak (függetlenül attól, hogy egyéni vagy csapatmunkáról van-e szó), általánosságban 88%-kal (!) elégedettebbek.

 • A General Electric-nél már létezik a Head of EE pozíció. Munkakörébe tartozik a fizikai munkakörnyezet, technológiák, tanulási lehetőségek kialakítása.

 • A Global Human Capital Trends (Deloitte) kutatásai alapján:

  • A vezetők közel 80 %-a fontosnak tartja az employee experience megteremtését, de csak 22 %-uk számolt be arról, hogy igazán jól működő munkavállalói élményt tudott kialakítani a vállalatnál.
  • A megkérdezettek 59 %-a arról számolt be, hogy szervezete nem áll készen munkavállalói élmény kialakítására.

Az Employee experience szakértő olyan szakember, aki pozícióját tekintve leginkább a HR-hez és/vagy a belső kommunikációhoz sorolható. Legfőbb feladata a vállalaton belül a megfelelő munkavállalói élmény kialakítása, fejlesztése. Munkája a teljes munkavállalói élmény megtervezése, a potenciális jelöltek a céggel való első találkozásától a teljes munkavállalói életcikluson való végigkísérésig. Szerepe a vállalat külső megjelenésében és az employer branding területén egyaránt kiemelkedő jelentőséggel bír.

Megközelítésünk szerint a terület szakmai ismeretén túl munkáját leginkább a humán megközelítés, a munkatársakkal és vezetőkkel szemben tanúsított személyes figyelem, illetve az abból fakadó minőségi kommunikáció, valamint a fejlett érzelmi intelligencián alapuló problémamegoldó készségek jellemzik. Ezen képességeinek folyamatos, alázattal teli fejlesztése elvárható attól a szakembertől, aki a vállalatnál betöltött szerepe szerint nagyrészben felelős a munkatársak és a vezetők általános hangulatáért.

Azon szakemberek, akik ezen a területen indítanák el, vagy folytatnák karrierjüket, egy modern, és napjainkban rendkívül igényelt és fontos hivatást fognak gyakorolni, illetve jelentős, ide vonatkozó ismeretekkel fejleszthetik a tudásukat.


Miért minket válassz?

 

 1. Jelenleg ezen szakmával kapcsolatban számos workshop, egynapos program létezik, azonban hazánkban kizárólag nálunk vehetsz részt komplex, a teljes Employee experience szakértői tematikát tartalmazó képzésen.

 2. A tanfolyam soránfelül többalkalmas, működő cégeknél megvalósuló szakmai gyakorlatot is tartalmaz, valamint a Best Practise folyamatok élő tanulmányozása céljából magas presztízsű vállalatoknál tanulmányutakon is részt veszünk!

 3. Képzésünk elvégezhető előképzettség nélkül, de azoknak is rengeteg szakmai újdonságot nyújt, akik több éve ezen a területen végzik hivatásukat.

 4. Az Élet-Öröm Programok több, mint 10 éve segíti az embereket önismereti, kapcsolati fejlődésükben és számukra kedvezőbb életkörülményeik kialakításában, céljaik elérésében. Vállalati tréningjeink, különböző tréner- és coachképzéseink, több, mint 5 éves múltra tekintenek vissza.

 5. Úgy érezzük, hogy a képzéseinket jellemző személyes figyelemnek, a több területről származó összehangolt ismereteinknek és metodikánknak, valamint az adott terület szakmai ismeretének köszönhetően sikerült a hazai piacon jelenleg egyedülálló képzést összeállítunk.

 6. Oktatóink és szakembereink életének mindennapi részét képezi ezen hivatás gyakorlása, így elméleti felkészültségük mellett valós tapasztalatokkal és gyakorlattal rendelkeznek, mely érinti a képzés összes területét.

 7. A márciusban induló képzés már a negyedik évfolyam lesz, így már ezen tanfolyammal kapcsolatban is jelentős tapasztalattal rendelkezünk.


Képzésünk elvégzése esetén képessé válhatsz arra, hogy megfelelő ismeretanyag és eszköztár birtokában sikeresen dolgozhass ebben a hivatásban.

Ezen felül tanfolyamunk minden óráját közvetítjük egy zárt videólánc keretein belül az interneten (melyek élőben és felvételről is megtekinthetőek), így sosem fordulhat az elő, hogy lemaradsz bármely óráról. Erről bővebben itt olvashatsz.

Érdeklődöm a tanfolyam iránt!


Tanfolyamunk tematikája az alábbi módon alakul majd:

 

A tanfolyam tematikai részét képezi a több, működő céggel való együttműködésben megvalósuló szakmai gyakorlat, amely során "élesben" kamatoztathatod a megszerzett tudásodat.
Erről bővebben ide kattintva informálódhatsz! 

 

 

 

 

 

 

 

 


A tanfolyam teljes időtartama 64 óra, ami magában foglalja a többlépéses, elméleti és gyakorlati vizsgákat.

Amennyiben szeretnéd jelenlegi karriered modern szakmai ismeretekkel kiegészíteni, illetve tervezed, hogy a vállalatodnál a felmerülő problémákat kezelve kialakítod, vagy továbbfejleszted a munkavállalói elégedettséget, akkor várunk szeretettel képzésünkön! Akkor is lelkesen hívunk, ha szeretnél önálló karriert indítani munkavállalói élmény szakértőként!

A tanfolyamunk befejeztével tanúsítványt, oklevelet kapsz a képzésünk sikeres elvégzéséről.
(Képzési kód: EXS04-2020)


"Több éves HR tapasztalattal képes voltam minden pillanatát élvezni és értékelni, rengeteget tanultam és tapasztaltam! Minden előadó profi és emberi!" Viktor

"Sziasztok! Az Aon kiosztotta az idén is “A legjobb munkahelyek” díjat, amely programot kb. 18 éve vezet következetes, globális módszertanával. Szeretném, ha Jancsiék tudnák, hogy az egyik díjban komoly szerepük van. A WHC személyzeti szolgáltató már évek óta esélyese volt a díjnak, de az a kicsi plusz hiányzott, az a szemléletmód, az a munkavállalói élmény fókusz, amit Jancsi és a csapata segítségével talán legjobban nekem sikerült a munkaerő-kölcsönzés egyik piacvezető cégéhez bevinni!
2018-ban megnyertük és ezt nagyon köszönöm az egész csapatnak! Köszi és sok sikert mindenkinek!" András

"Szeretettel ajánlom a tréninget Mindenkinek, aki szeretné a legújabb piaci információk és trendek alapján rendezni tudását. Az előadók/oktató gyakorlati szakemberek, akik még is valósítják a mindennapokban azt, amit tanítanak. Korrekt csapat, rugalmas időbeosztás, érdekes és gyakorlatias órák." Anna


Információk, részvételi díjak


Órarend tervezet


Szakmai Gyakorlat, Tanulmányút


Nyílt Nap


Szakembereink, Oktatóink


Rólunk mondták


A munkavállalói élmény szakértő további feladatai


Képek korábbi évfolyamokról

Videócsatorna

Érdeklődöm a tanfolyam iránt!

Jelentkezem az Employee experience szakértő képzésre!

 

Oktatási referenciáink az elmúlt években: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 88 fő részére
- Employee experience szakértő képzés - 56 fő részére
- Life és Business coaching - 32 fő részére
- Life és Business coach képzés - 62 fő részére
- Egyetemi előadások

Szakmai programok, tréningek, szervezetfejlesztés, business coaching az alábbi cégek számára: