Fejes János - Sport

Fejes János

 

 

Fejes János vagyok, az Élet-Öröm Programok vezetője.

Korábban az építőiparban dolgoztam közbeszerzési tanácsadóként és projektvezetőként, azonban már több, mint egy évtizede óta egyre szélesebb keretek között segítem és támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy az értelemmel bíró élet öröme és az elégedettség érzése jellemezze mindennapjaikat.
 
Rendszeresen vezetem az általunk megalkotott önismereti és önfejlesztő tanfolyamokat, csoportos és személyes Life, Business coach képzéseket.
 
A megközelítések és technikák, amelyek használatával az általam vezetett programok résztvevőinek életében segítem megélni a fejlődést, egyaránt táplálkoznak a pozitív pszichológia, a coaching, és a mindfulness irányzatból, meditatív és relaxációs módszerekből, a sikerközpontú gondolkodásból, a pénzügyi tudatosságból, az egészséges táplálkozás és mozgás alapismereteiből.
 
Az aktív, sportos életmódra az életem során nagy hangsúlyt fektettem.
Korábban 11 évet vízilabdáztam, majd ezt egy szintén 11 éves futsal karrier követte. Napjainkban is aktívan sportolok, leginkább a funkcionális edzéseket preferálom.

2003-ban sikerrel végeztem a Testnevelési Egyetem Sportmenedzser szakán.
Hivatásom gyakorlása során több alkalommal tartottam önismereti és kommunikációs tréningeket, előadásokat különböző edzőtermekben személyi és csoportos edzőknek.