Schubert Andrea Sport

Schubert Andrea

Schubert Andi vagyok, az Élet-Öröm Programok társalapítója, sportedző, életvezetési tanácsadó.

Tanulmányaimat az ELTE bölcsészkarán nyelvtanárként, majd a BGF Nemzetközi Kommunikáció szakán végeztem. Ez követően számos önismereti témájú tanfolyamon, képzésen vettem részt, hazánkban és külföldön egyaránt.
Ezzel párhuzamosan évekig az építőiparban dolgoztam, titkárságvezetőként, majd később projektvezetőként, azonban már akkor is szenvedélyesen inspiráltam a hozzám fordulókat abban, hogy testüket-lelküket-szellemüket felfedezzék, megszeressék, formálják, harmóniába hozzák. 

2018-ban lesz 20 éve, hogy fitness edzőként és életmód tanácsadóként is dolgozom, fő területeim a mozgásoktatásban a Pilates, a jóga, step aerobic, stretching.
2011 óta a Life1 Fitness keretein belül is dolgozom, és ugyanitt tartottam az edzők számára különböző önismereti képzéseket az elmúlt években.


Az Élet-Öröm Programok alapítójaként az a szándékom, hogy képességeimmel, tapasztalatommal támogassam a mozogni, gyógyulni és tudatosságban fejlődni vágyó embereket, legyen szó akár céges tréningekről, az általunk szervezett szakember képzésről, vagy akár egyéni tanácsadásról.

Örülök, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, amikor egyre több ember kezd új életet, felelősséget vállalva önmaga egészségéért, fejlődéséért és egyensúlyáért.

 

Végzettségek:
- ELTE pedagógus 
- Kommunikációs Tréner 
- Life coach 
- IFAA nemzetközi edzői végzettség 

Szakmai Tapasztalat:
- 11 éves Life coaching tapasztalat 
- 19 éves sportoktatói tapasztalat 
- Csoportos, államilag akkreditált képzések vezetése 
- Egyetemi előadások 

 

 

 

 

vissza