Seres Nikolett

Seres Nikolett

Seres Nikolett vagyok, a Telenor belső kommunikációs vezetője és az Élet-Öröm Programok vezető trénere

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem a külső és belső kommunikáció, a PR, és a munkáltatói márkaépítés terén. A Külker nemzetközi kommunikáció szakát követően 3 évnyi integrált ügynökségi tapasztalat után az elmúlt 7 évben több multi cég kommunikációs vezetőjeként szereztem széles körű tapasztalatot.
Pályakezdőként, account manager pozícióban olyan cégek kampányain dolgoztam, mint a Unilever, a T-mobile vagy a Sanofi-Aventis. Majd a BAT és a Philip Morris dohányipari cégek teljes körű vállalati kommunikációjáért feleltem. Jelenleg a Telenor belső kommunikációs osztályát vezetem.
Aktív munkavállalóként és vezető trénerként nap mint nap az emberek motivációjával, a változó munkakörnyezettel, a változáskezeléssel és a munkavállalói elköteleződéssel foglalkozom. Szenvedélyem a munkám és az emberekkel történő folyamatos kapcsolódás. Nagy lelkesedéssel vetem bele magam a jelen kor munkakörnyezeti, szemléletváltási, kommunikációs, generációs és digitális kihívásaiba.
Az eddigi tapasztalataimra épülő, naprakész tudásanyaggal és gyakorlat-fókuszú feladatokkal találkozhattok a kurzusaimon.

LinkedIn profil: http://hu.linkedin.com/in/nikolettseres/