Seres Nikolett

Seres Nikolett

Seres Nikolett vagyok, élményszakértő, a Telenor belső kommunikációs vezetője és az Élet-Öröm Programok vezető trénere

Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem a külső és belső kommunikáció, a PR, az elköteleződésnövelés és a munkáltatói márkaépítés területén. A Külker nemzetközi kommunikáció szakát követően 3 évnyi integrált ügynökségi tapasztalat után az elmúlt 9 évben több multi cég kommunikációs vezetőjeként szereztem széles körű tapasztalatot.
Pályakezdőként, account manager pozícióban olyan cégek kampányain dolgoztam, mint a Unilever, a T-mobile vagy a Sanofi-Aventis. Majd a BAT és a Philip Morris dohányipari cégek teljes körű vállalati kommunikációjáért feleltem. Jelenleg a Telenor belső kommunikációs osztályát vezetem.

A technológiai forradalom és a rekordtempóra gyorsult digitális világban kutatom a motiváció, a megtartás, és a munkavállalói élmény szerepét, illetve a jelen kor munkakörnyezeti, szemléletváltási, kommunikációs, generációs és digitális kihívásait. Aktív munkavállalóként és vezető trénerként nap mint nap az emberek motivációjával, a változó munkakörnyezettel, a változáskezeléssel, a reziliencia fejlesztésével és a munkavállalói elköteleződéssel foglalkozom. Hiszek a közösség és az együttműködés erejében, a fejlődési szemléletben (growth mindset), valamint az employee experience hatékonyság- és teljesítménynövelő hatásában.

Az eddigi tapasztalataimra épülő, naprakész tudásanyaggal és gyakorlat-fókuszú feladatokkal találkozhattok a kurzusaimon.

LinkedIn profil: http://hu.linkedin.com/in/nikolettseres/