Szabó Tünde

Szabó Tünde

 

 

Közgazdászként, több mint másfél évtizeddel ezelőtt kezdtem pályafutásomat a bankszférában. A pénzintézeti szakemberként, majd vezetőként megszerzett tapasztalat során a szakmai munka mellett egyre nagyobb érdeklődéssel fordultam az emberi tényező felé, felismerve az emberi minőségben rejlő potenciált.

Több csapatot építettem fel új funkciók létrehozása során és mindig csodálattal figyeltem, ahogy az egyes egyéniségek átrajzolják a csoporttérképet, teljessé téve ezáltal a csapatot. Fontosnak tartom, hogy munkatársaim ki tudjanak teljesedni munkájukban, ezért törekedtem a coach szemléletű vezetői működés elsajátítására, ehhez mind egyéni (life és business), mind csoportokkal foglalkozó (team) coach képzéseken gyarapítottam ismereteimet és tapasztalataimat. Hiszek az emberben, a folyamatos tanulásban és fejlődésben, mindemellett nagy igényem van a harmóniára, az egészséges egyensúlyra és a természetközelségre.

Az egyénben rejlő lehetőségek kibontakoztatásáért, valamint a jövő szervezetéért és megoldásaiért kívánok tenni és őszintén remélem, hogy azt a munkavállalói jóllét, az egyéniség tiszteletben tartása, valamint a minőségi és humanisztikus munkavégzés fogja jellemezni.