Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Csabai-Paska Böbe

ICF ACC coach és szupervizor

 

Nemzetközileg akkreditált (ICF ACC) coach és szupervizor vagyok.

Amióta a coaching az életem része lett, szinte minden megváltozott. Olyan mély önismereti utazás vette kezdetét, ami által elkerülhetetlenné vált, hogy szembenézzek magammal, és végre elkezdjem azt az életet élni, amiben önmagam vagyok. 
Ezt a transzformációt szeretném elősegíteni az ügyfeleim életében is. Azt a változást, ami lehetővé teszi, hogy önmaguk legyenek.
A munkám során sosem a problémával dolgozom, hanem az emberrel, aki mögötte van, hiszen a kulcs, a megoldás mindig belül keresendő. Igaz ez akkor is, ha coachként egy nehéz ügyféllel kerülünk szembe, vagy sorra kapjuk ugyanazokat a helyzeteket, kihívásokat az ügyfeleinktől. Ezért is vagyok elkötelezett híve a szupervíziónak.
A folyamatos önreflexió, a magunkkal való kapcsolódás, a saját mintáink, triggereink felismerése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy igazán jól végezzük a munkánk. Tisztán kell látni magunkat, hogy utána tiszta tükröt tudjunk tartani az ügyfeleinknek is. Számomra a szakma egyik szépsége, hogy a közös munka által folyamatosan tanulunk, fejlődünk.
Coachként, mentorként, szupervizorként és emberként is ebben hiszek: a közös tanulásban, együtt gondolkodásban. Abban, hogy megosztjuk egymással, amink van tudás és tapasztalat, és a sok kis részből együtt építünk egészet.

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Employee experience szakértő képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025