Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Nagy Andrea

Brand Manager

 

Nagy Andrea vagyok, szabadúszóként dolgozom.

Coachként megszámlálhatatlan alkalommal formálok át egy “nem tudom” választ, egy szívből jövő, igazi válaszra. Egy felszínes célt egy valódi célra, a másnak mutatott maszk helyett a valódi személyiség megélésére és megmutatására, feszültséget könnyedségre, tagadást őszinteségre, tehetetlenséget cselekvésre.

Két és fél éve, hogy hallgattam erre az elhívásra és azóta sok történetet éltem meg az ügyfeleimmel. Vállalkozók, szabadúszók, tanácsadók történeteit, akik nem érezték értékesnek magukat, folyamatos szorongásban voltak vagy egy romboló kapcsolatban éltek, majd a változással érkeztek az eredmények és a könnyedség is.
Váltásban lévők, coachok, mentorok, karrierváltók, alkotók történeteit, akik túlzottan elakadtak a félelmeikben és kétségeikben, majd mindezzel szembenézve, önmagukat megismerve, a lehetőségeket meglátva, bátran tettek a céljaikért. 

Az egyéni fejlesztés mellett, az oktatás iránti vonzódásom megéléseként személyes márka-, és praxisépítés témákban vagyok oktató és mentor 2 éve, ahol eddig 85 coachcsal dolgoztam együtt egyéni és csoportos formában.

Az eseményszervezés, mint gyerekkori vágyam sem maradt el, aminek eredményeként elindítottam az „Egy bor mellett a vállalkozói létről” önismereti és kapcsolatépítős eseménysorozatot, ahol kellemes borok társaságában beszélünk a vállalkozói lét örömeiről és kihívásairól, tematikus formában.

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés