Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Márton-Koczó Ildikó

ICF MCC, executive és team coach, szupervizor

 

A coachságot hivatásomnak tekintem, alázattal és szeretettel művelem, mélyen hiszek a coaching szemléletváltó erejében. Megoldásfókuszú szemléletem, másfél évtizedes vezetői és coaching tapasztalatom erőteljes támogatást jelent munkám során.

A coachképzésen fontosnak tartom jelezni annak felelősségét, hogy coachként és minden más segítő foglalkozás során is a személyiségünkkel dolgozunk, így különösen sok időt érdemes tölteni önmagunk mély megismerésével. Én is ezt teszem, és ma már tudom: van, hogy ez jóleső idő és van, hogy ez nehéz, sőt, akár kényelmetlen, de mindenképp végtelen történet.

Coachként akkor tudunk jelen lenni a másikkal való kapcsolódásban, ha önmagunkkal való beszélgetés során is jelen vagyunk. Akkor tudunk értőn, elfogadással, ítéletmentesen hallgatni, ha önmagunkra is így figyelünk oda. Akkor tudunk hasznos és támogató kérdéseket feltenni és konstruktív visszajelzéseket adni másoknak, ha önmagunk felé is gyakoroljuk ezeket. A coaching olyan utazás, ahol egyszerre használjuk a tudásunkat és az intuíciónkat, egyszerre tudatosítunk, tükrözünk és inspirálunk: boldog vagyok, hogy a coachcsá válásod útján én is a kísérőd lehetek.   

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

START - Szuperintenzív nyári coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025